Monday, June 21, 2010

tudung selendang..!!!

nie gara-gara si midi yang telah menghadiah kan aku selendang r nie...so terpakse la pakai jgak...xkan nak biar terperuk je an...kene r cube untuk sesuaikan muke aku yang bulat nie dgn memakai selendang tu...and semalam aku ad try2 pkai selendang tu...just main lilit je r...dan bile dah try pkai tu aku rse semacam lak...aku rse eh cntek lak aku pkai selendang nie...aku xpasti yang aku nie just perasan je cntek..tapi bile aku tanya mak aku and she said it looks fine dan cantek...bole la adik pakai g blaja...nnt bole beli lg slendang tu....tu mak aku ckp...and aku pon biar btol an....xkan la....bukan nmpk bulat ke....huhuuuu...pastu aku pun ape lagi masok bilik and snap a few pictures...sbnr nye nk tunjuk kt kwn aku and nak tny pendapat die ok ke aku pakai selendang tu...pstu aku mms dan dorg kate pon ok giler....eeemmmm...cmne nie eak...bole pecaye ke...hehehe...mcm takut je nak pkai selendang tu...huhuuu..

4 comments:

NabiLa said...

ok laa, looks nice nice je. pe yang takk ok pulekk.. ^_^

♥masz♥ said...

sure ke...
tu r...sbb xpenah pkai tu yg tkot xok...hehehee
nway, thanks beela...

♥princess bongbong♥ said...

ok la..mcm aku pki gak je..

beli kn tuk aku 2 3 bijik..

aku ketandusan selendang da ni..

♥masz♥ said...

tu pon org kasi...hehe...
muke ko nmpk ok...sbb ko krus...
aku nie...tkot nmpk bulat je...
nie klu meme nmpk kompem die benci nye...die kan xsuke org pkai slendang nie...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...